M E D I T A Ţ I I _ P O S T M I O R I T I C E

„Epoca de Piatră s-a terminat din lipsa pietrelor” (Şeicul Ahmad Zaki Yamadi – om deştept)

VA-ŢI PROCURAT BILET DE INTRARE ÎN CLUBUL „CELOR 500 MILIOANE”?

Posted by Paisii PROTO@ pe 16 ianuarie, 2008


Aşadar, Georgia Guidestones şi Teoria Conspiraţiei…

Cred că a venit vremea să medităm şi asupra acestui subiect controversat.

Până acum un an eram şi eu „tentat” de acest subiect la modă în cercurile para-intelectuale.

– E posibil una ca aceasta? – mă întrebam eu colcăind de indignare. – EI conspiră pe la spatele omenirii credule! EI vor să ne impună… bla-bla-bla… EI vor să controleze … bla-bla-bla… EI vor să unifice… bla-bla-bla…

Cine EI? Păi toţi ăştia… masonii, jidanii, cămătarii, FMI, WorldBank, WTO, etc, etc, etc.

Însă acum un an am avut parte de o lectură-şoc – cartea „În faţa principalei provocări a civilizaţiei umane”. (pe larg despre acest subiect citiţi într-un post anterior >>>).

N-o să vorbesc aici despre avalanşa de cifre, fapte şi dovezi ucigătoare care s-au prăbuşit peste mine, ci am să vă prezint doar cele două soluţii alternative de care mai dispune omenire în apropiaţii 10-20 de ani, conform Teoriei Reglării Biotice, pe care se bazează acea carte:

Prima soluţie – reducerea de 10 ori a consumului actual de energie a civilizaţiei umane, până la limita admisă de 1,3 TeraWatt, în corespundere cu locul şi rolul omului în biosfera şi lanţul trofic al Pământului.

A doua soluţie – reducerea de zece ori a numărului populaţiei umane pe Pământ – până la 600 milioane de locuitori – exact atâţia oameni poate „duce” biosistemul planetar fără perturbarea activităţii sale de regularizare eficientă a vieţii organice pe Pământ.

Despre aceste concluzii ale savanţilor ruşi şi despre teoria lor nu se vorbeşte nicăieri – nici în publicaţiile „ştiinţifice” din Rusia şi lume şi nici în mass-media rusească şi internaţională.

Am tăcut şi eu un an de zile, tot căutând zadarnic noi informaţii la tema respectivă.

Şi uite că acum mi-a sărit în faţă subiectul acesta cu monumentul Georgia Guidestones şi mesajul său conspiraţionist.

Ceia ce m-a şocat în acest subiect, a fost PRIMA SENTINŢĂ gravată pe lespezi:

„Menţineţi populaţia în limitele a 500 milioane de locuitori, în permanent echilibru cu natura”.

Am avut senzaţia de „deja vu”…

Din două surse atât de diferite primim acelaşi mesaj: resursele Terrei sunt finite, iar noi, omenirea ne-am tehnologizat şi  înmulţit prea tare.

Aflaţi mai multe…

Reclame

17 răspunsuri to “VA-ŢI PROCURAT BILET DE INTRARE ÎN CLUBUL „CELOR 500 MILIOANE”?”

 1. Dan said

  Iti recomand o doza de aer proaspat, putina miscare, iar daca aceasta nu da rezultate, contacteaza un medic psihiatru, poate te cazeaza acolo unde iti este locul.
  Este jenibil, pana si pentru cel mai josnic om, sa pui inainte interesele „naturii” in fata vietii umane (nu a intereselor omului ci a VIETII).
  Solutiile tale „geniale” ma fac sa rad – chiar crezi ca 600 de milioane de hapsani ca tine vor fi „fericiti” pe pamant? Baietas draga, oameni asemenea-ti nu se vor satura niciodata de putere, continua tu sa ii urmezi pe Lenin, Stalin, Hitler, Mao Tze Dung si restul nebunilor ca vei sfarsi ca ei. Si mai mult decat cu un mare excrement nu te va cinsti nimeni pentru „nobilele” tale intentii, poate doar psihopatii!
  Bucura-te ca traiesti in democratie, unde fiecarui bou ii este permis sa spuna orice vrea, dar locul tau e la spitalul de nebuni tinut inchis in camasa de forta!

 2. Paisie said

  Foarte “profund” şi simptomatic acest comentarui.
  Il las aici în caltate de mostră elocventă a mentalităţii celor care militează astăzi cu atâta intoleranţă pentru “valorile tradţionale” prost înţelese.

 3. Dan said

  Tu vorbesti despre toleranta, vierme ingrat ce esti? Tu, care vrei sa impui celorlalti ideologia ta de debil mintal pentru ca in numele ei sa ucizi miliarde de oameni doar pentru ca, vezi Doamne, ratatul de tine si compania ta de psihopati sa o duca bine? Daca nu-ti convine viata aici pe Pamant si ii urasti atat de mult pe oameni pe care-i consideri „probleme”, iti platesc eu un bilet dus pe Marte, pe Luna sau unde vrei… preferabil pe Soare :)).
  Mai bine ti-ai intemeia o familie, desi la gandirea ta ma-ndoiesc ca se va uita vreo femeie cu minte la tine, jeg de om ce esti. Ai face un bine tuturor daca nu ai mai fi.

 4. IBM said

  @Dan
  Fii civilizat in replici, daca tot ai ajuns sa citesti aici. Altfel, presimt ca tu esti unul din cei care se „simte in plus” pe planeta asta.
  Fii sigur ca implementarea asta se va face cumva, pentru ca indiferent de ce vrem unii sau altii, selectia naturala (aia detestata de tine) isi va spune cuvantul in final. Cineva va vrea mai mult ca altcineva sa respire, sa bea si sa manance atat cat sa nu moara. Si va castiga batalia impotriva „militantilor traditionali de Strasburg”.

 5. […] popularitate (trafic). Căci făceam în acel comentariu trimitere la un post din blogul meu – V-AŢI PROCURAT BILET DE INTRARE ÎN CLUBUL “CELOR 500 MILIOANE”? în care vorbeam destre problemele demografice în contextul primului mesaj către umanitate de pe […]

 6. harald blauzahn said

  „Noi am materializat superstiţiile noastre în religii şi am devenit ostatecii acestora. Şi ele astăzi ne dictează că contracepţia, avorturile, sterilizarea sunt „păcate”. Şi nimeni nu se încumetă să-i pună la punct pe clerici, explicându-le, că dogmele lor de acum 2000 ani nu ne ajută cu nimic în procesul de revenirea a omenirii la matca sa – natura.”

  O interpretare marxista a religiei. Este de neinteles cum astazi, dupa experienta ateista care a costat omenirea peste 120.000 milioane de oameni (asta e cifra oficiala, cifra neagra e mult mai mare) mai poate cineva gandi asa. Adica dogmele crestine si principiile moralei bazata pe acestea sunt perimate? 1) Dogmele sunt eterne si nu au cum sa fie perimate; 2) principiile bazate pe aceste dogme sunt foarte puternice, si orice nerespectare a lor duce la catastrofe de proportii; 3)Daca oamenii, fie si in numar de 6 miliarde, ar urma aceste principii, am putea trai in buna pace si intr-o oarecare buna-stare (desigur nu luxurios, ci mai ascetic).

  „Măria sa Economia de Piaţă – iată cine ne-a adus acolo unde suntem. Goana după profit cu orice preţ!”
  Nimic mai fals si mai neo-marxist (combinatie nefericita de ecologism si totalitarism). „Măria sa Economia de Piaţă” nu este cu nimic vinovata. Comertul trebuie sa fie liber, dupa legea cererii si ofertei. Altfel ne intoarcem la comunism si la foamete. Insa in acesta Economia de Piaţă trebuie sa se evite tendintele monopoliste si folosire de concurenta ori mijloace neloiale (de ex. accesul prin razboi si genocid la rezervele de petrol irakiene). Asadar aplicarea principiilor crestine in economie.

  Pt. Dan:
  „Baietas draga, oameni asemenea-ti nu se vor satura niciodata de putere, continua tu sa ii urmezi pe Lenin, Stalin, Hitler, Mao Tze Dung si restul nebunilor ca vei sfarsi ca ei.”
  Nu inteleg ce cauta un nationalist si idealist german langa niste internationalisti materialisti evrei si asiatici. Probabil ca si la tine a functionat spalarea pe creier. Burta pe carte, caci altfel ne facem de ras baietas.

 7. Paisie said

  Pt. HARALD BLAUZAHN:
  – Nu cred în dogme eterne şi neperisabile, căci e mai degrabă atuul fanaticilor religioşi sau marxişti. Deficitul de încredere şi criza actuală a religiilor tradiţionale, după părerea mea, rezidă anume din încăpăţinarea de a urma nişte dogmate care se potrivesc cu epoca postindustrială ca şeaua cu măgarul.
  – Din păcate, respectarea prea “sârguincoasă” a principiilor religioase duce nu la prosperare şi armonie ci la războaie şi sânge, deoarece religiile (mai ales cele monoteiste) au la bază un principiu totalitarist – “leapădă-te de zeii tăi şi vino să te închini dumnezeului meu”. Este exact ceia ce au făcut mai întâi halifii arabi, apoi cruciaţii, apoi catolcii cu protestanţii şi conquistadorii catolici cu aborigenii din Lumea Nouă, sau mai proaspăt – fudamentaliştii islamişti.
  – Există un singur princpiu creştin aplicabil economiei de piaţă – “e păcat să dai bani cu dobândă şi odată la şapte ani orice datorii aferente dobânzilor urmează a fi iertate (radiate). (Vezi: https://paisie.wordpress.com/2008/01/07/in-ajun-de-sf-vasile-despre-camatarie-si-imprumuturi/ )
  Dar cum a procedat economia de piaţă occidentală bazată pe creştinism?
  A corupt clerul care astăzi o face pe niznaiul şi nu mai consideră cămătăria bancară un păcat şi o ruşine.
  Unde-i dogmatul “etern şi neperimat”?

 8. gargent said

  Lenin ii numea pe cei care fac publicitate gratis unor teorii convenabile teroristilor rosii „itioti utili”… Hm, ia sa vedem, poate putem ajuta aici ” planeta” cu un sfat bun: n-ar vrea oare Rusia sa inceapa prin reducerea populatiei sale? Ar fi o solutie! Poate ar reusi sa compenseze cumva efectul denocidului stalinist. Hai ca eu spun ca am gasit „grauntele rational” in toata tampenia asta. Va place sau nu, asta e solutia!

  :)))

 9. Paisie said

  Bravo, GARGENT – ieşti haios.
  Dar e cam puţin. Îţi recomand şi ceva lectură „bolşevică” aici: https://paisie.wordpress.com/problema-demografica/

 10. Dan said

  Pentru IBM. Sunt civilizat doar cu cei care merita. Pe ceilalti ii tratez cu respectul cuvenit :). Daca tu crezi in selectia naturala, n-ai decat s-o urmezi, dar atunci intre tine si un animal nu e nici o diferenta si prin urmare viata ta este un nonsens (macar animalele se mananca intre ele din instinct, de foame, nu ca n-au altceva mai bun de facut; omul n-are nici o scuza sa fie la fel daca se considera rational). Unde mai poate fi vorba de civilizatia ta din moment ce tu din cate dai de inteles incurajezi masacrarea oamenilor la nivel global? Fatarnicule! Nu imi cere mie respect ca eu pe comunisti si nazisti nu-i pot respecta – asta din principiu. Este ca si cum te-as rupe in bataie iar dupa ti-as cere sa ma respecti. Cum ti s-ar parea?

  Harald, ai face bine sa studiezi si tu putina istorie sa vezi crimele nazismului care desi mai mici ca cele comuniste, nu sunt de neglijat. Daca tu crezi ca acestea se impacau cu crestinismul, imi pare rau pentru tine… E destul sa vezi aberatiile cu „rasa superioara” a lui Hitler ca sa-ti dai seama ca era doar un psihopat (unii chiar sustin ca ar fi fost un copil bastard al familiei Rothschild – probabil asa s-ar explica mai bine sprijinul sionist de care a beneficiat).

 11. Paisie said

  Pt. DAN – Nu cred că modul isteric de comunicare e cel ma productiv. „… încurajezi masacrarea oamenilor la nivel global”.
  Doar o imaginaţie bolnavă putea să tragă astfel de concluzii. Autorii Teoriei Regularizării Biotice au propus cu totul altceva – formula demografică: „natalitate scăzută, mortalitate scăzută – longevitate sporită”. (Vezi https://paisie.wordpress.com/colapsul-ecologic/regularizarea-biotica/ )
  Un cuplu – un copil pe parcursul a cel puţin două generaţii – şi nici un fel de masacre!

  DANE, chestia cu Hitler – jidan bastard, chir că te disalifică ca „fiinţă raţonală”.
  Acuma-i clar de unde ţi se trag toate fobiile şi isteriile.

 12. andreea said

  Doamne, mare Ti-e gradina! Rar citesc comentariile la articolele de pe net, dar atatea aberatii la mia de caractere cate am citit in comentariile lui Dan, nu credeam sa vad vreodata. Domnul meu, cum crezi Dumneata ca vor avea loc pe planeta asta mica si amarata toti oamenii astia care colcaie, se inmultesc necontrolat ca gandacii si toaca resursele planetei ca lacustele? Ai vazut vreodata un camp peste care au trecut lacustele? Ei bine, asa arata si teritoriile planetei peste care au trecut hoardele de oameni, pe tot parcursul istoriei. Adica, sunt transformate in deserturi, mai mult sau mai putin avansate. Pentru o viziune de ansamblu asupra civilizatiilor care au tocat totul si apoi au crapat singure… de foame (adica au suferit procesul de selectie naturala), iti recomand cu caldura cartea „A Green History of The World: The Environment and The Collapse of Great Civilizations” de Clive Ponting. Chiar te rog sa imi spui ce parere ai despre ea, dupa ce o citesti! Succes!

 13. Dan said

  Imi cer public iertare pentru iesirile nervoase si jignirile din comentariile mele de mai sus. Asta este ultima mea interventie pe acest site dealtfel.
  Divergentele de opinie raman insa, si viziunea pe care o ai Paisie despre viitor pentru mine este un iad. Nu vad ratiunea de a lupta pentru implinirea acestui iad, mai bine vad rasa umana disparuta de pe fata Pamantului decat supravietuirea a astfel de exemplare…
  Toate cele bune.

 14. Paisie said

  Toate cele bune.

 15. mihaitza said

  da, din pacate, exista , probabil si multi in conducerea aceste umanitati care sa gandeasca in mod exterminationist………;

  cum va explicati atunci SIDA, care (in mod inexplicabil) a fost raspandita in majoritate in Africa, sub pretextul vaccinarii semenilor de acolo;
  …. ca vaccinul era preparat cu ajutorul unor…..maimute, care aveau !( accidental) in sange un virus asemanator cu cel HIV, dar neactivat inca……..asta e alta poveste…..

  puteti crede ce doriti, insa e prea dezgustator…….sa avem niste conducatori care decid cu sange rece sa ne decimeze……..

 16. Paisie said

  //15//-pentru Mihaitza:

  Din punctul meu de vedere, e mult mai dezgustător şi periculos fenomenul de exterminare a resurseor naturale şi biotice planetare, promovat cu atâta iresponsabilitate de economia mondială.
  Iar în privinţa SIDA ca mijloc de exterminare în masă, d.p.d.v. al Teoriei Regularizării biotice, care presupune o reducere de 10 ori a numărului actual al populaţei – este o „nereuşită totală” cu doar 30 mln morţi.
  Aşa că e o aberţie să crezi că „exterminaţioniştii” stau la baza răspândirii acestui virus.

 17. Тигра said

  Итс вери гуд!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: