M E D I T A Ţ I I _ P O S T M I O R I T I C E

„Epoca de Piatră s-a terminat din lipsa pietrelor” (Şeicul Ahmad Zaki Yamadi – om deştept)

Altermedia.info: „remediul ghilotinei” ca argument final în dezbaterile pe Internet

Posted by Paisii PROTO@ pe 8 mai, 2008


Ieri mă trezesc cu „conturile blocate” la publicaţia „Altermedia.info” şi cu următorul aviz:

 Paisie, astfel de solutii presupunand ingerinta guvernului in viata cetateanului, la acest mod, sunt caracteristice regimurilor totalitare si globaliste.

Sa pretinzi ca cineva ar trebui sa plateasca amenda pentru ca vrea un anumit numar de copii este nu doar ridicol (cum o vor plati cei din Africa?!; dar cei care nu au bani de amenda, ce vor pati?) ci si jignitor in cel mai inalt grad pentru persoanele care se straduiesc sa duca o viata normala pentru ei si familiile lor.

Dincolo de ideile in sine si de modul cinic de exprimare, conceptiile tale dictatoriale sunt incompatibile cu spiritul de libertate care a caracterizat de la inceputurile sale Altermedia.

Cu parere de rau, incepand de astazi nu vei mai avea dreptul sa postezi la Altermedia, iar legaturile spre blogul tau vor fi sterse. In felul acesta vei putea experimenta pe pielea ta aplicarea unei politici de forta, la care nu poti face apel, si poate vei invata sa fii mai sensibili cu nevoile si aspiratiile oamenilor.

 

Care au fost motivele acestei reacţii cam deplasate a onorabilei publicaţii care se auto-poziţionează ca o ediţie de opinii alternative?

Formal, trei comentarii ale mele la articolul publicat pe Altermedia Consiliul Europei recomanda liberalizarea avortului in intreaga Europa .

 

Iată aceste comentarii:

 

Paisie :
April 27th, 2008 at 12:14 pm

Poate că ar fi cazul ca toţi aceşti activişti ProLife şi ProVita care militează pentru Protecţia copiilor nenăscuţi, să se întoarcă totuşi cu faţa spre cei 850 milioane de oameni malnutriţi de pe glob, inclusiv 200 milioane de copii flămânzi cronic? ( [link sters] )

Poate mai întâi găsim soluţii de viaţă decentă pentu cei vii, în situaţia în care devine tot mai evidentă penuria alimentară la scară mondială pe fonul creşterii preţurilor la carburanţii pe cale de epuizare totală?
Chiar şi savanţii moderaţi constată astăzi că 6,5 miliarde de oameni pe o planetă cu 130 milioane de kilometri pătraţi de uscat e prea de tot şi că maximumul pe care şi-l poate permite Terra pentru a nu destabiliza ireversibil condiţiile biologice de viaţă pe planetă este 2,5-3,0 miliarde locuitori. ( [link sters] )

Ce facem cu aceste cifre doamnelor apărători ai celor nenăsciţi?

 

Paisie :
May 6th, 2008 at 5:17 pm

JERICHO, respect pentru tonul comentariului.

Iar acum hai să vedem cum “plănuiesc eu depopularea planetei”.
În viziunea mea (dar şi a savanţilor de la care am preluat ideea), depopularea NICI ÎNTR-UN CAZ NU ÎNSEMNĂ EXTERMINAREA cuiva dintre cei care trăiesc astăzi !!!
Pentru a rezolva problema urmează a fi efectuate două lucruri esenţiale:

Primo – implementarea la scară mondială a conceptului demografic „NATALITATE SCĂZUTĂ, MORTALITATE SCĂZUTĂ – LONGEVITATE SPORITĂ”

Secundo – implementarea pe durata a două generaţii a formulei: „UN CUPLU – UN COPIL”, cu trecerea ulterioară la formula permanentă „un cuplu – doi copii”.

De acord, implicaţiile sociale şi economice vor fi foarte grele, mai ales aşa zisa „presiune a bătrânilor” asupra populaţiei active, în condiţiile reducerii drastice a numărului de consumatori şi implicit a producţiei şi serviciilor.
Cum să minimalizăm efectele dure ale acesei “depopulări economice” – iată o întrebare foarte bună pentru armata de politicieni şi economişti din lumea întreagă – să-i punem la treabă!
Altă variantă consensuală – „Şi oaia (natura) întreagă, şi lupul (homo sapiens) sătul” nu cred că mai există!

Căci dacă continuăm să plutim în voia soartei, având la orizont doar viitoarele alegeri – o „belim” ecologic cu toţii – şi ortodocsii practicanti, şi crestinii romano-catolici, şi cei „care consuma aerul degeaba”.

 

Paisie :
May 7th, 2008 at 7:05 am

Pt. BOGDAN.
Vis-a-vis de “vreau trei copii”.
Citisem undeva despre iniţiativa legislativă a unui politician australian – întroducerea unei TAXE ecologice compensatori de $5.000 pentru fiecare copil născut.
Conform acestei logici – pentru fiecare copil născut “peste lmita convenită” vei plăti o “amendă” de cel puţin $50.000.
Spor la treabă!

 

Cred însă că motivul real este nu tonul ci esenţa mesajului  bazată pe concluziile Teoriei regularizării biotice, care practic, pune semnul egalităţii între funcţia şi rolul omului pe planeta Pământ cu cea a celorlalte organisme vii de pe planetă.

Însă o asemenea răsturnare de valori încă nu poate fi acceptată de mentalitatea antropocentistă a adepţilor creaţionismului (majoritari pe Altermedia) cât şi a adepţilor evoluţionismului. Cu atât mai mult pe meleagurile noastre mioritice

 

Adoptând principiul de comunicare “ghilotina – cel mai bun remediu contra guturauilui”  redacţia Altermedia acţionează în stilul lozincii preferate a tov. Stalin – „Nu-i omul, nu-i  problema”. 

Mergeţi pe calea cea bună, TOVARĂŞI !

Reclame

3 răspunsuri to “Altermedia.info: „remediul ghilotinei” ca argument final în dezbaterile pe Internet”

 1. moravudevest said

  Nu mă miră reacţia niciunui apostol al libertăţii! Toţi îşi lovesc câte-o cărămidă de pieptul înroşit, fără să simtă mirosul de sub propriul posterior! Vă urmăresc, în averse (dar fără descărcări electrice!) de ceva vreme, pe alocuri scânteiază ceva în plus în mine, la vreun material sau la altul! Până la vreo hermeneutică legată de altermedia, ce nu şi-ar avea rostul când lucrurile stau atât de evident, vă doresc…întrerupere plăcută!
  Mă înclin! Numai respect!

 2. Paisie said

  Multumesc!
  Sincer vorbind, nu m-am asteptat de la o editie autodeclrată „antisistem”, la acest soi de „fariseism opozitional”.

 3. moravudevest said

  La fel de sincer şi cu riscul de-a (Vă) părea un apostolache ce-şi imită în tot şi toate Maestrul, recunosc faptul că, la prima vedere, altermedia îmi sclipea altfel…sclipea interesant! Contopirea de concepte, „alter” şi „media”, dintr-o teorie ceva mai veche şi cu o rădăcină mai nobilă decât multe din limbile Pământului, ar fi trebuit să reprezinte un ideal, un „câine de pază”, de ce nu?! Însă există personaje capabile să aştepte oricât pentru a săvârşi actul suprem al trădării, mai întâi faţă de un viteaz, apoi faţă de o ideologie sau direcţie şi, într-un final a propriei sale fiinţe! Au fabricat o „puşcă” şi stau de partea greşită a ei…
  EU Vă mulţumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: