M E D I T A Ţ I I _ P O S T M I O R I T I C E

„Epoca de Piatră s-a terminat din lipsa pietrelor” (Şeicul Ahmad Zaki Yamadi – om deştept)

Masonii şi iluminaţii nu ne mai salvează…

Posted by Paisii PROTO@ pe 27 aprilie, 2008


Conform statisticii WordPress, cel mai solicitat post din Blogul meu este „STONEHENGE-ul AMERICAN” – CELE 10 PORUNCI ale „NOII ORDINI MONDIALE”? , conducând detaşat în top. Bănuiesc, din cauza sintagmei „Noua Ordine Mondială” din titlu.

Mdaaa, aven noi (românii) ce avem co teoriile conspiraţioniste… Ca şi ruşii, dealtfel. Căutăm cauzele frustrărilor proprii în uneltirile neapărat conspirative şi oculte ale celor din afară.

Cu toate că, personal, nu văd nici o dramă în faptul că cineva străin m-iar explica încotro se prăbuşeşte civilizaţia umană şi mai ales, ce se mai poate face pentru a readuce armonia în relaţiile interumane, dar mai ales în relaţiile dintre specia umană şi muma-natură.

ONU este impotentă, FMI, WorldBank şi WTO au la bază nişte principii economice sinucigaşe de creştere continuă, terenurile arabile (care, dealtfel, destabilizează biosfera) nu mai pot fi extinse, preţurile la alimente cresc dramatic peste tot în lume, carburanţii fosili au atins cota maximă de extracţie şi de acum încolo producţia lor doar va scade, în timp ce preţurile vor creşte galopant. Iar capac peste toate o constituie creşterea necontrolată a populaţiei sărace de pe glob. Tot mai evident devine faptul că 6,5 miliarde de oameni pe o planetă cu resurse epuizate – e prea de tot!

Ultima din cele zece sentinţe (porunci) de pe pietrele Georgia Guidestones sună astfel:

NU FIŢI UN CANCER PE ACEST PĂMÂNT, LĂSAŢI LOC ŞI NATURII.

Cu adevărat am devenit un cancer malefic în ecosistemul planetar, cancer care nu mai poate fi oprit să distrugă întreaga planetă. Se pare că de acum înainte nu ne mai poate salva nimeni, nici chiar toţi iluminaţii şi masonii cu ideea lor irealizabilă a unui Guvern Planetar.

PIERIM, DAR NU CEDĂM DIN SUVERANITATE!!! PATRIA O MUERTE!!!

Citiţi în continuare despre „Stonehenge-ul american”


Un răspuns to “Masonii şi iluminaţii nu ne mai salvează…”

  1. […] inscripţie de pe lespezile multilingve ale misteriosului şi controversatului monument zis American Stonehendge din Georgia sună cam în felu următor: NU FIŢI UN CANCER PE ACEST PĂMÂNT – LĂSAŢI LOC ŞI […]

Lasă un comentariu